BouwAdvies Almere
U bevindt zich hier: Startpagina » Verbouwing » Deuren

Nieuwe Deuren Almere.

Deuren Almere.

Deuren Almere.

BouwAdvies Almere levert en monteert voor u diverse merken goedkope binnen deuren en goedkope buiten deuren. Neem contact met ons om voor nadere informatie. Wij helpen u graag verder.

De keuze voor een nieuwe binnen deur of buiten deur is een goede investering! Het voegt waarde toe aan uw woning in Almere en geeft een echte woonbeleving. Let daarom bij de keuze voor merk en model op:

- Wil ik een paneeldeur of glasdeur of een combinatie?
- Welk type glas wil ik? Blank glas, ondoorzichtig glas, glas-in-lood etc.?
- Kies ik voor een klassieke of moderne uitstraling?
- Zijn de deuren geproduceerd van duurzame houtsoorten; m.a.w. hebben ze een PEFC of FSC certificaat?
- Welk deurbeslag en scharnieren wil ik gaan gebruiken?
- Hoe belangrijk vind ik kwaliteit, duurzaamheid, garantie en productie van een gerenommeerd merk?

Binnendeurbeslag.

BouwAdvies Almere binnendeurbeslag is behalve functioneel en van hoge kwaliteit ook een sieraad voor uw deur. Uw deur zal bijdragen tot een fraaie woonmetamorfose. Het gekozen binnendeurbeslag maakt het geheel écht af!

Veiligheidsslot deur.

Insteek Veiligheidsslot.

Een insteek Veiligheidsslot wordt in een uitgefreesde uitsparing in de deur gezet. Hierdoor is het slot netjes weggewerkt.

Een veiligheidsslot is het mechanisme dat voor de vergrendeling van de deur zorgt.
BouwAdvies Almere monteert politie keurmerk hang- en sluitwerk op alle buitendeuren.
Heel veel inbraken gebeuren door het openbreken van de deur met een zware schroevendraaier of een kleine koevoet. Om dit te voorkomen kan men de deur verstevigen door het plaatsen van een veiligheidsdriepuntslot. BouwAdvies Almere levert en monteert diverse merken binnendeuren en buitendeuren, deurbeslag en veiligheidsloten tegen een aantrekkelijke prijs.

Veiligheidsdriepuntslot deuren.

Een veiligheidsdriepuntslot geeft de deuren 3 x meer veiligheid. Met één sleutelbeweging gaat de deur op drie plaatsen op slot: onderaan, in het midden en bovenaan. Daarnaast wordt het kader van de deur extra verstevigd met veiligheidssluitplaten. Dit zijn platen van 3mm dik, met genoeg bevestiging plaatsen waardoor de deur nagenoeg niet open te breken is. Enkel een meerpunts slot (3- of 5-punts) aan de deur is onvoldoende. Om een deur degelijk te beveiligen moet er minstens één stalen nachtschoot van 20mm lang zijn. Deze moet vervat worden in een aangepaste sluitkom of staalsluitplaat. Bij veel standaarddeuren is dit niet het geval.