BouwAdvies Almere
U bevindt zich hier: Startpagina » Verbouwing » Uitbouw Serre

Uitbouw Serre Plaatsen Almere.

Woning Aanbouw.

Woning Aanbouw.

BouwAdvies Almere realiseert vakkundig uw woningaanbouw.

Als u overweegt om extra ruimte te creëren in uw woning, is een aanbouw een verstandige oplossing. Er kan door BouwAdvies Almere bijvoorbeeld een stenen aanbouw (met metselwerk) gerealiseerd worden of houtskelet. Ook een aluminium (= aluminium uitbouw) uitvoering is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om grotendeels glas ( = serre) te gebruiken. Neem contact op met uw persoonlijk adviseur van BouwAdvies Almere en u weet snel wat wij voor u kunnen betekenen. Rekening houdend met de benodigde berekeningen en constucties. In Almere is een woning aanbouw aan de achterzijde onder bepaalde condities vergunningsvrij. U heeft dus geen bouwvergunning nodig. Wij informeren u hier graag over.

Houtskelet WoningAanbouw.

De Houtskeletbouw is een bouwsysteem gebaseerd op het natuurproduct "hout". Het houten frame van de nieuwe aanbouw wordt aan de buitenkant voorzien van een door u gekozen afwerking. Deze afwerking zal bestaan uit metselwerk, hout of kunststof. De ruimte tussen de stijlen van de houtskelet woningaanbouw wordt altijd voorzien van een gedegen isolatie. De wanden aan de binnenkant worden verstevigd door een osb-beplating. Een gipsplaat zorgt voor een nette afwerking. De uiteindelijke oplevering vindt behangklaar plaats. Elke gewenste afwerking kan gekozen worden. Bijvoorbeeld: Behangen, stucwerk, schilderen, sierpleister of zelfs een houten afwerking. Het platte dak van de woningaanbouw kan verzwaard worden om de mogelijkheid voor een dakterras te realiseren. De keuze van een schuifpui en/of openslaande deuren en de daarbij behorende materiaalkeuze bespreekt de bouwkundig specialist van BouwAdvies Almere graag met u.

Heien en Fundering van de Aanbouw.

Om te voorkomen dat de nieuwe aanbouw in de toekomst zal gaan scheuren of verzakken dient een fundering op heipalen gestort te worden. Want vaak is de grond, waarop gebouwd gaat worden, zacht en sponzig. De heipalen bereiken de diepte van de vaste grond. De lengte van de heipalen in Almere zijn gemiddeld 15 a 16 meter. Om de juiste lengte voor de heipaal te berekenen heeft de gemeente Almere een sondering van uw woning ter beschikking. Een betonbalk ( = randbalk) wordt vervolgens op deze heipaal gestort. De ribben worden geplaatst en voorzien van "polystereen broodjes". En daar bovenop wordt een geisoleerde vloer aangebracht.