BouwAdvies Almere
U bevindt zich hier: Startpagina » Verbouwing » Vloerafwerking

Vloeren Almere.

Vloerafwerking Almere.

Uw vloer. Een beeldbepalend element van uw interieur. Welke vloerafwerking is een persoonlijke keus BouwAdvies Almere helpt u graag met de juste keus en advies voor welke vloer in welke ruimte. Voor de woonkamer heeft u een vloer nodig met een hooge slijtvastigheid, voor een slaapkamer kan worden gekozen voor een vloerafwerking die niet intensief wordt gebruikt. Voor de natte ruimtes, badkamer, toilet en keuken zijn ook diverse vloerafwerkingen mogenlijk, een watervaste houtenvloer, terrazzo, marmoleum of een tegelvloer. Welke vloerafwerking u ook kiest BouwAdvies Almere kan aan al u wensen realiseren.

Houten vloeren.

Houten Vloeren Almere.

Als u kiest voor een van de houten vloeren van BouwAdvies Almere dan geniet u niet alleen van een uiterst hoogwaardige uitstraling, maar ook van een onderhoudsarme oplossing. Een houten vloer zorgt voor een upgrade van uw totale interieur. Of u nu kiest voor een laminaatvloer of een echte houten vloer er is voor elke prijsklasse een oplossing. BouwAdvies Almere biedt een breed assortiment houten vloeren. Of het nu gaat om houten vloeren van Frans eiken, de bekende parketsoorten of laminaat. Massieve planken zijn gezaagd, geschaafd en geschuurd uit grove houten balken. In dit proces wordt de plank rondom voorzien van een mes en groef verbinding - en krimpnaden aan de onderzijde van de plank. Lamelparket bestaat uit twee of drie lagen (2- of 3-laags) waarbij de toplaag bestaande uit 100% hout is geplakt op een laag van een uit houtvezels bestaand materiaal.Laminaatparket of kunststofparket bestaat uit een houtvezel HDF plaat met een bedrukte en versterkte bovenlaag.De beschermlaag staat in voor de grote slijtvastheid van laminaatparket. BouwAdvies Almere adviseert u graag over de mogelijkheden en haalbaarheid in uw woning.

Marmeren vloeren.

Marmeren vloeren Almere.

Kenmerkend van marmer zijn de ader- en kristalstructuur. De hardheid van het materiaal kan variëren.
Het marmer kan toegepast worden als vloertegel, maar ook als wandtegels.De keuze voor een matglanzende (gezoete) of gepolijste afwerking is afhankelijk van de gebruiksbelasting, de gewenste sfeer en de mate van onderhoud. Het uiterlijk van een marmer vloer is kenmerkend door de kleurschakeringen en de aders die aanwezig zijn. Marmer komt in allerlei kleuren voor, maar vooral in wit, beige en creme, maar bijvoorbeeld ook in rood en roze. Door de omvorming van kalksteen is marmer ontstaan, want marmer een echt natuurproduct maakt! De meeste marmersoorten worden glanzend afgewerkt.

Plavuizen Vloertegels.

Plavuizen Vloertegels Almere.

Plavuizen vloertegels zijn hard, sterk en gemakkelijk schoon te maken. Plavuizen zijn geschikt voor elke binnenruimte en mede dankzij hun vorstbestendigheid, ook voor buiten. De keuze in kleur en design is enorm, of u nu op zoek bent naar een rustieke of juist een meer trendy sfeer. Vloertegels bepalen de sfeer van uw woning. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimte-aspect. Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm en zo goed als onverslijtbaar, dus niet duur in vergelijking met andere vloer decoraties. Tevens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, bijvoorbeeld een cementdekvloer, tegel over tegel, vloerverwarmingsconstructies en houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen voldoen.

Terrazzo vloeren.

Terrazzo Vloeren Almere.

De terrazzo vloeren zowel gepolijst als uitgewassen, betonvloeren als woonbeton gevlinderd en/of gepolijst. Terrazzo, woonbeton, gepolijst beton, pastelone vloeren, pleistervloeren en printbeton zijn enkele mogelijkheden. Alle systemen worden binnen toegepast als projectvloer voor o.a. horeca, winkels, kantoren en voor woonkamers en sanitaire ruimtes. Terrazzo en printbeton zijn ook geschikt voor buitentoepassingen, zoals terrassen, wandeldekken, parkeergarages en galerijen maar ook in en rond zwembaden en aanrechtbladen.

Marmoleum Vloeren.

Marmoleum Vloeren Almere.

Al eens gedacht aan een marmoleum vloer? Marmoleum kent vele voordelen: het kan in bijna elke denkbaar patroon gelegd worden en daardoor ontwerpt u eenvoudig uw eigen vloer! Daarnaast is het geluiddempend, isolerend, decoratief en licht ontvlambaar. En omdat Marmoleum een natuurproduct is, hebt u altijd een mooie, duurzame vloer. Belangrijk is dat de vloer goed gelegd wordt.Een marmoleum vloer is bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën en luchtwegaandoeningen. Door te spelen met verschillende kleuren en afmetingen krijgt uw vloer zowel een heel speels als een persoonlijk uiterlijk.